OTOMOTİV TEKNOLOJİLERİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
İstanbul Gelişim Üniversitesi

Elektrikli Araçlar Zirvesi

Elektrikli Araçlar

Alanında yapılan en kapsamlı etkinliklerden olan Elektrikli Araçlar Zirvesi hem akademi hem de endüstrideki öncü kuruluşların katılımı ile iş insanlarının, öğrencilerin ve sektöre ilgi duyan herkesin buluşma noktası olacak.

Elektrikli Araçlar Zirvesi’nde günümüzün en önemli teknolojik dönüşümlerinden biri olan elektrik enerjisi ile çalışan taşıtların global boyuttaki potansiyeli ve yakın gelecekteki rolü, savunma sanayiine uyarlanması, sürücüsüz araçlar ve toplu taşıma gibi konular Borusan Otomotiv, ASELSAN, Anadolu Isuzu, TEHAD öncülüğünde pek çok firmanın katılımı ile gerçekleştirilecek olup, dördüncü sanayi devrimi olarak kabul edilen Endüstri 4.0 ve IoT teknolojilerinin elektrikli araç kavramı ile ilişkileri de işlenecektir.

13 Mart Cumartesi 12:00-16:00 saatleri arasında online olarak gerçekleştirilecek etkinlikle ilgili ayrıntılı bilgi almak ve zirveye katılmak isteyenler buraya tıklayarak kayıt formunu doldurabilirler.

Düzenleme Tarihi: 10 03 2021