Otomotiv Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi -

Elektrikli Araçlar Zirvesi

1.   Otomotiv Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi

Elektrikli Araçlar Zirvesi

Sektörün önde gelen firmalarının katılımı ile gerçekleştirilen Elektrikli Araçlar Zirvesi beşinci kez düzenleniyor.

Alanında yapılan en kapsamlı etkinliklerden olan Elektrikli Araçlar Zirvesi hem akademi hem de endüstrideki öncü kuruluşların katılımı ile iş insanlarının, öğrencilerin ve sektöre ilgi duyan herkesin buluşma noktası olacak.

Elektrikli Araçlar Zirvesi’nde günümüzün en önemli teknolojik dönüşümlerinden biri olan elektrik enerjisi ile çalışan taşıtların global boyuttaki potansiyeli ve yakın gelecekteki rolü, savunma sanayiine uyarlanması, sürücüsüz araçlar ve toplu taşıma gibi konular Borusan Otomotiv, ASELSAN, Anadolu Isuzu, TEHAD öncülüğünde pek çok firmanın katılımı ile gerçekleştirilecek olup, dördüncü sanayi devrimi olarak kabul edilen Endüstri 4.0 ve IoT teknolojilerinin elektrikli araç kavramı ile ilişkileri de işlenecektir.

13 Mart Cumartesi 12:00-16:00 saatleri arasında online olarak gerçekleştirilecek etkinlikle ilgili ayrıntılı bilgi almak ve zirveye katılmak isteyenler buraya tıklayarak kayıt formunu doldurabilirler.